ЈАВЕН ОГЛАС за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени ПВЦ или алуминиумски прозорци во домаќинствата за 2018 година

30.03.2018 09:53:05


ЈАВЕН ОГЛАС >>>
Б А Р А Њ Е за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени ПВЦ или алуминиумски прозорци во домаќинствата за 2018 година