СООПШТЕНИЕ за продолжување на Јавниот Повик за пријавување на интерес од страна на угостителските објекти за сместување за прием на гости кои ќе добиваат Потврда за одмор на работници ...

11.03.2019 09:34:01

Министерството за економија ги известува заинтересираните апликанти дека рокот за аплицирање по објавениот ЈАВЕН ПОВИК за пријавување на интерес од страна на угостителските објекти за сместување за прием на гости кои ќе добиваат Потврда за одмор на работници со ниски приходи во вредност од 15.000,00 денари објавен на 07.02.2019,  се  продолжува до 15.03.2018 година. 

 

Линк до Јавниот повик >>>