ЈАВЕН ОГЛАС за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени ПВЦ или алуминиумски прозорци во домаќинствата за 2019 година

17.05.2019 10:11:42


Јавен оглас >>>
Барање >>>
Изјава >>>