Листа на добитници на субвенции за вградени ПВЦ или алуминиумски прозорци во домаќинствата за 2019 година, согласно Програмата за изменување и дополнување на Програмата за промоција на обновливи извор

04.12.2019 14:34:37


Листа >>>